Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس حسین‌پناهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مردم در شرایط کنونی کشور نیاز به آرامش دارند و هرگونه تنش میان مسوولان یا دستگاه‌های مختلف اثرات نامناسبی بر جو جامعه می‌گذارد.

وی افزود: گرانی و رکود در اقتصاد که با شیوع ویروس کرونا تشدید شده و بسیاری از افراد جامعه را با بیکاری درگیر کرده و یا درآمدها را کاهش داده شرایط سختی برای مردم ایجاد کرده در این شرایط نیاز است از تنش، درگیری و جدال دوری شود چون جامعه نیاز به آرامش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین‌پناهی تاکید کرد: در این شرایط نیاز به همدلی و همکاری میان همه قوا وجود دارد و نمایندگان مجلس می‌توانند در کنار جدیت دولت برای حل این مشکلات کمک کنند.

وی یادآور شد:‌ رهبر معظم انقلاب صحبت‌هایی در راستای ضرورت همکاری و همراهی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مردم بیان کردند که اگر نمایندگان مجلس آنها را عملیاتی کنند در رفع مشکلات بسیار موثر است.

حسین‌پناهی اضافه کرد: تاکید رهبری بر اینکه دولت تا آخرین لحظه کار کند به این دلیل است که دولت حتی بیشتر از گذشته فعالیت کند و به دلیل نزدیک شدن به اتمام مسوولیت خود فعالیتش کم نشود.

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر ارزش پول ملی تاکید کردند، گفت: مجلس شورای اسلامی و دولت باید با همدلی و با ایجاد کمیته‌های مختلف مسائل اقتصادی را بررسی و حل کنند.

وی تاکید کرد: اگر افراد یا فعالیت‌هایی در راه، حل مشکلات اقتصادی کشور مانع است و یا از شرایط موجود سوء استفاده می‌کنند باید بررسی و رفع شده و یا با آنها برخورد شود.

حسین‌پناهی اظهار داشت: دشمنان ظالم و حامیان شیطان صفت آنها در منطقه با تمان توان به میدان آمده‌اند و در چنین شرایطی نیاز است در کنار اتحاد مدیران و مسوولان، مردم هم به پای کار آورده شوند و بیشتر به نظر و خواست ‌آنها توجه شود.

وی اضافه کرد: نظام متعلق به مردم است بنابراین هر چه مردم بیشتر به میدان آورده شوند و با آنها مشورت شده و جایگاه مردم تقویت شد در رفع مشکلات بویژه در حوزه اقتصادی می‌تواند موثر باشد.

حسین‌پناهی افزود: برخی از مسوولان در استان کردستان ضعیف عمل می‌کنند و بر عملکرد خوب دولت و استانداری کردستان تاثیر نامناسب می‌گذارند که لازم است نظارت دولت و مجلس بر این مدیران و عملکرد آنها افزایش یابد.

مسوول جمعیت نیروهای انقلاب اسلامی در کردستان با بیان اینکه در کشور ما استعدادهایی نهفته است که در بسیاری از نقاط جهان پیدا نمی شود، یادآور شد:‌ ظرفیت‌هایی از لحاظ منابع انسانی و طبیعی داریم که اگر به این گنجینه‌های داخلی اکتفا کنیم استقلال خود را از همه جهات می‌توانیم حفظ کنیم.

وی افزود: یکی از بخش‌هایی که به آن در کشور توجه شده تولید بنزین است که نه‌ تنها ما را به خودکفایی رسانده بلکه اکنون مازاد بر مصرف داخلی را می‌توانیم صادر کنیم.

حسین‌پناهی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی با اتکا به اندیشمندان خود و منابع طبیعی کشور توانسته به این خودکفایی برسد و می‌توان این رویه را در بسیاری از بخش‌های دیگر انجام داد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین دیدار با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وکلای ملت را به تعامل با سایر قوا فراخواندند و تاکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید دو قوه فضا را گونه ای مدیریت کنند که به کارهای مهم کشور لطمه نخورد.

ایشان با تاکید بر  «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیه‌ها و اولویت دادن به مسائل فرعی»، موضوعات اقتصادی شامل «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت» را مسایل اساسی کشور برشمردند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کردستان کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کردستان کارآمدی دولت مجلس شورای اسلامی کردستان کارآمدی دولت حسین پناهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ساله زمانبر است، گفت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود و در چند سال متمادی درگیر تورم بالای ۴۰ درصد بود اما دولتِ مردمی تمام این‌ها را ساماندهی کرد، نرخ تورم و رشد نقدینگی را به شدت کاهش یافت.

به گزارش ایرنا، «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، با اشاره به سخن‌پراکنی برخی رسانه‌ها که با بیان عباراتی همچون «دولت کجاست؟» سعی در کمرنگ نشان دادن دستاوردهای دولت سیزدهم داشتند، گفت: آن‌ها که می‌گویند نقش دولت کجاست باید به این اقدامات توجه داشته باشند. تورم کشور در فروردین ماه وارد کانال ۳۰ درصد شد، این در حالی است که در سال گذشته نیز شاهد کاهش تورم بودیم و اما کاهش آن به کانال ۳۰ درصد دستاورد 

آواربرداری از خرابی ۱۰ساله زمانبر است

وی با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ساله زمانبر است، تصریح کرد: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود و در چند سال متمادی درگیر تورم بالای ۴۰ درصد بود اما دولتِ مردمی تمام این کارها در ۲ سال و نیم انجام داد، نرخ تورم به میزان قابل توجهی کاهش یافت، رشد نقدینگی به شدت کاهش یافت از بیش از ۴۰ درصد به ۲۴ درصد رسید.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه نیم نگاهی به این دستاوردها نشان می‌دهد که دولت نقش سیاستگذاری و اجرایی خود را به خوبی انجام می‌دهد، بیان داشت: سیاست‌های تبیین شده با همین رویکرد فعلی در حوزه‌های اقتصادی و بین‌المللی و با قوت در حال پیش رفتن است. نمونه آن سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکاست که اتفاق بسیار مهمی است پاکستان یکی از همسایگان مهم ماست که پیوندهای فرهنگی بسیار و ناگسستنی با یکدیگر داریم. در پاکستان شاهد استقبال بی‌نظیر از رئیس‌جمهور بودیم که این نیز پیام مهمی به همگان مخابره کرد.

قادریم در تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و اعمال کنیم

خلجی افزود: پروژه عظیمی که در سریلانکا رقم خورد نیز نشان داد که جمهوری اسلامی این توان را دارد که در حوزه تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و حتی اعمال کند.

اعلام کرد: در طول ۲ تا سه هفته گذشته اقدامات بسیار مهمی در سطح ملی و بین‌المللی انجام دادیم که اینها به اتکا پشتوانه مردم بوده است، شما دیدید که جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه‌ای با اتکا به ظرفیت مردم و به اعتماد و پشتوانه مردم در مقابل زورگویی و جریان سلطه با اقتدار ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه اقدام نیروهای مسلح کشورمان بسیاری از مناسبات و تحلیل‌های مرتبط با موضوعات بین‌المللی را تغییر داد، افزود: تمام دنیا، اعم از دوست و دشمن پیام پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را دریافت کردند و این نتیجه یک انسجام و وحدت کلمه است که امروز در ارکان مختلف نظام وجود دارد و به حمدالله دولت نقش مهمی در کمک به همه این مباحث دارد.

خلجی تصریح کرد: در همین ایام که شرایط بین‌المللی دستخوش تغییراتی بود، رئیس جمهور به استان سمنان رفتند؛ این موضوع حاکی از این است که همه چیز در حال تدبیر است و بعد استقبال مردم را می‌بینید و ادامه پیدا کردن سفر ایشان از یک روز به دو روز و ادامه سفر به شهرستان دامغان، یک پیام روشنی برای همه طرف‌ها داشت. در بسیاری از کشورها با اتفاق کمترین مسائل امنیتی سفرها را لغو می‌کنند اما اینجا در اوج اقتدارآفرینی ارکان نظام علیه دشمن، آیت الله رئیسی به توسعه و پیشرفت استان سمنان و کشور توجه دارند و لذا تمام سفرهای از قبل پیش‌بینی شده مطابق برنامه انجام می‌شود.

مردم پشتوانه نظام هستند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت افزود: درهمین ایامی که جمهوری اسلامی اراده کرد که پاسخ دشمن را قاطع و اثربخش بدهد، بسیاری از مسافرت‌های مسئولان و سران کشورها لغو شد. اینها همه پیام است و نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی مطابق فرمایش حضرت آقا از نظر ساخت درونی نظام و ظرفیت‌های بزرگ و اعتمادی که نظام به پشتوانه مردم دارد کارها در حال جلو رفتن است.

دیگر خبرها

  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود